Fastighets AB Dekanen

Skåne län

Information

Fastighets AB Dekanen är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Dekanen finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets AB Dekanen som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-12-05. Men sedan 1998-01-01 så har Fastighets AB Dekanen varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Linnég. 29, 216 14, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Dekanen så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Landskrona arbetar för att bolag som Fastighets AB Dekanen ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Dekanen. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Dekanen är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Dekanen och det är följande personer, Öhman, Ebba Marianne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Ida Gunnel Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Dekanen är 556527-8099.