Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag

Skåne län

Information

556530-6296 är organisationsnummer för bolaget Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag finns i.

Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-03-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Borgmästarg. 16, 261 32, Landskrona

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik och därmed förenlig verksamhet samt sjukvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Anette Håkansson Aktiebolag och det är Håkansson, Karin Anette som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Bengt Vincent som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor,