Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB

Skåne län

Information

Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB är ett bolag som finns i Landskrona. I Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Milosavljevic, Tomislav som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Velickovska, Olga som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB på telefon .

Bolagets verksamhet ska utgöras av försäljning av leksaker och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tomislav Milosavljevic Förvaltning AB har 556534-9858 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.