JLM Fastigheter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med samt förvaltning av hyresfastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JLM Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är JLM Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1997-01-02 så skapades JLM Fastigheter AB och bolaget är har F-skattsedel JLM Fastigheter AB har haft det sedan 1997-01-01.

556536-9914 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är JLM Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JLM Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 042-220992 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom JLM Fastigheter AB är Markolj, Jovan som är född 1960 och har titeln VD, Markolj, Jovan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Markolj, Lenard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Markolj, Tomislav som är född 1935 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.