Bruces Shipyard Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

Bruces Shipyard Holding Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Bruces Shipyard Holding Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bruces Shipyard Holding Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Bruces Shipyard Holding Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bruces Shipyard Holding Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bruces Shipyard Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bruces Shipyard Holding Aktiebolag har idag 556537-3486 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Engebretsen, Pål Öyvind Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bruces Shipyard Holding Aktiebolag

Bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta aktier i bolag som bedriver fastighetsförvaltning, verkstads-, varvs-, fartygs- reparations-, fartygsunderhålls- och entreprenadrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Bruces Shipyard Holding Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engebretsen, Pål Öyvind som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Iversen, Terje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sjumarken, Terje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tangerås, Inge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Clevström, Leif Ronny som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .