Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB. Det finns flera verksamheter som liknar Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1997-02-21 så har Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB varit registrerat. Idag är Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Strandv. 11, 261 39, Landskrona. Vi ni istället prata med Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB så kan ni göra det på 070-6690020.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterbolag eller intresseföretag bedriva konsultverksamhet inom fröbehandling och plantodling, tillverkning och försäljning av båtar, uthyrning av båtar pch båtplatser, handel med aktier och andra värdepapper samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Björkemar, Hans Paul som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkemar, Annette Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Björkemar Construction & Consulting, BCC Invest AB har 556539-6511 som sitt organisationsnummer.