Stefan Pålsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Stefan Pålsson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Stefan Pålsson Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stefan Pålsson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stefan Pålsson Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Stefan Pålsson Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Pålsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Örjaleden 4, 261 51, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-58371.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stefan Pålsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stefan Pålsson Aktiebolag har idag 556549-1932 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stefan Pålsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rökning och försäljning av livsmedel samt härmed förenlig verksamhet.

I Stefan Pålsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pålsson, Lars Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Bärbel som är född 1936 och har titeln Suppleant, Kjellander, Per Richard som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .