Flexmed AB

Skåne län

Information

Flexmed AB är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Flexmed AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flexmed AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Flexmed AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-01-07. Men sedan 1998-01-01 så har Flexmed AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bäverg. 1, 261 44, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flexmed AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-76970.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Flexmed AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flexmed AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av förpackningar, agent och distributionsverksamhet inom förpackningar, äga och förvalta lös och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flexmed AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Klein, Bo Christer Bertil -Lovén, Eva Gudrun -Sneckenborg, Björn Gunnar i förening med -Söderberg, Lennart Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flexmed AB och det är följande personer, Sneckenborg, Björn Gunnar som är född 1962 och har titeln VD, Söderberg, Lennart Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlström, Carl Thomas som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Klein, Bo Christer Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Eva Gudrun som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sneckenborg, Björn Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant.Persson, Bengt Peter som är född 1960 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Flexmed AB är 556551-2968.