BactoChem Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva test- och konsultverksamhet inom kemi, medicin, bioteknologi och medicinskteknik samt försäljning, utveckling och prduktion av produkter inom verksamhetsområdet, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BactoChem Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är BactoChem Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1998-09-08 så skapades BactoChem Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel BactoChem Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

BactoChem Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556558-5246 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är BactoChem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BactoChem Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-73450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom BactoChem Aktiebolag är Olsson, Carl Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnson, Bo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Per Åke som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .