Swedish Magnetite Technology AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av magnetitanoder för korrosionsskydd samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedish Magnetite Technology AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Swedish Magnetite Technology AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1998-09-23 så skapades Swedish Magnetite Technology AB och verksamheten är har F-skattsedel Swedish Magnetite Technology AB har haft det sedan 1999-01-01.

Swedish Magnetite Technology AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556560-4724 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är Swedish Magnetite Technology AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Swedish Magnetite Technology AB så går det att nå dem via telefon på 0551-21450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedish Magnetite Technology AB är Schmidt, Sven Lennart Oliwer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dunker, Heinrich som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .