Zello Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

Zello Maskin Aktiebolag är ett företag som finns i Landskrona. I Zello Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Trozelli, Carl David Lars Magnus som är född 1966 och har titeln VD, Trozelli, Carl David Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Trozelli, Gunilla Mikaela Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Håkan Gunnar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Zello Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Zello Maskin Aktiebolag på telefon .

Bolagets verksamhet ska vara jordbruksdrift med inriktning på växtodling, utföra maskintjänster inom jordbrukssektorn, uthyra maskiner till jordbrukssektorn och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Zello Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Zello Maskin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Zello Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Zello Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zello Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Zello Maskin Aktiebolag har 556566-2698 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.