Nära i Asmundtorp AB (Ica Nära Asmundtorp)

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Nära i Asmundtorp AB (Ica Nära Asmundtorp). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Nära i Asmundtorp AB (Ica Nära Asmundtorp) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Nära i Asmundtorp AB (Ica Nära Asmundtorp) är momsregistrerat sedan2001-02-16 och har organisationsnummer 556575-7266.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-432178 alternativt besöka eller skicka post till Nära i Asmundtorp AB (Ica Nära Asmundtorp) på följande adress Toftav. 4, 261 75, Asmundtorp.

Nära i Asmundtorp AB (Ica Nära Asmundtorp) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-02-16.

I Nära i Asmundtorp AB (Ica Nära Asmundtorp) så sitter följande personer i styrelsen: Olsson, Hans Rune Arnold som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Olsson, Inger Doris Anita som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och annan därmed förenlig verksamhet.