Johab VVS-konsult AB

Skåne län

Information

Johab VVS-konsult AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Johab VVS-konsult AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johab VVS-konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Johab VVS-konsult AB har haft sedan 1999-01-01. Johab VVS-konsult AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Johab VVS-konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindormsv. 5, 261 62, Glumslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-70860.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Johab VVS-konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Johab VVS-konsult AB har idag 556576-0989 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Johab VVS-konsult AB

Bolaget skall bedriva konsultation inom VVS-branschen, avseende inomhusklimat samt energibesparing och därmed förenlig verksamhet.

I Johab VVS-konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haraldsson, Jarl Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Karin Dora Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .