Ljung Promotion Aktiebolag

Skåne län

Information

Ljung Promotion Aktiebolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I Ljung Promotion Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljung, Roger Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnard, Birger Sven Oskar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ljung Promotion Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ljung Promotion Aktiebolag på telefon 0418-14404.

Bolaget har tillföremål för sin verksamhet att bedriva agent- och rådgivande verksamhet vad gäller idrottsmäns yrkesutövning, äga och förvalta lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ljung Promotion Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ljung Promotion Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ljung Promotion Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-15 och Ljung Promotion Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljung Promotion Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ljung Promotion Aktiebolag har 556576-7521 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.