Jonex Coordinator AB

Skåne län

Information

Jonex Coordinator AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Jonex Coordinator AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jonex Coordinator AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-05-15.

Jonex Coordinator AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-02-29. Men sedan 2000-05-15 så har Jonex Coordinator AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ramg. 20, 261 51, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonex Coordinator AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-29850.

Landskrona arbetar för att bolag som Jonex Coordinator AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonex Coordinator AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet är tillverkning, utveckling, import och export av verkstadsprodukter för kylbranschen samt konsultverksamhet inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonex Coordinator AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonex Coordinator AB och det är följande personer, Johnsson, John Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Anders Börje som är född 1977 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonex Coordinator AB är 556581-2533.