TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB

Skåne län

Information

556585-3297 är organisationsnummer för verksamheten TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB finns i.

TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB har varit registrerat sedan 2000-02-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-20030 eller genom brev på följande adress:
N. Kyrkogränden 20, 261 31, Landskrona

Bolaget ska bedriva verksamhet bestående av nöjesarrangemang, uthyrning av tält och annan utrustning för nöjesarrangemang. Fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TÄLTMÄSTARNA i SKÅNE AB och det är Hallengren, Bertil Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anita Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,