Colosseum International AB

Skåne län

Information

Colosseum International AB är ett företag som finns i Landskrona. I Colosseum International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Melin, Per Jonas Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Herslow, Truls Gustav Christian som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per-Magnus Håkan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Colosseum International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Colosseum International AB på telefon 0418-29100.

Bolaget skall bedriva reseverksamhet samt försäljning av livsmedel från Italien.

Idag är Colosseum International AB av bolagstypen Aktiebolag.

Colosseum International AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Colosseum International AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-23 och Colosseum International AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Colosseum International AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Herslow, Truls Gustav Christian -Melin, Per Jonas Patrik

Colosseum International AB har 556595-9953 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.