Torgny Jolde AB

Skåne län

Information

Torgny Jolde AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Torgny Jolde AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torgny Jolde AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-12-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drottningg. 117, 254 33, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torgny Jolde AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-432251.

Landskrona arbetar för att bolag som Torgny Jolde AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torgny Jolde AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsutveckling, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torgny Jolde AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torgny Jolde AB och det är följande personer, Jolde, Torgny Martin som är född 1955 och har titeln VD, Jolde, Torgny Martin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jolde, Ann-Sofie Margret Cathrine som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kjellander, Per Richard som är född 1975 och har titeln Revisor, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Torgny Jolde AB är 556603-3758.