Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB

Skåne län

Information

Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB har haft sedan 2001-06-06. Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Törnsångarev. 14, 247 35, Södra Sandby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2285060.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB Privat, ej börsnoterat.

Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB har idag 556607-2780 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inriktad på dokumentation, information, management och kunskapsledningssystem samt därmed förenlig verksamhet.

I Common Sense Dokumentation & Kunskapsöverföring AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Hans Johan Martin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anna Maria Pernilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .