City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling)

Skåne län

Information

City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) har haft sedan 2001-06-11. City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) har funnits sedan och 2001-06-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) så kan ni göra det genom att skicka er post till Ödmanssonsg. 2, 261 34, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-10590.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) Privat, ej börsnoterat.

City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) har idag 556608-1435 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling)

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

I City-Mäklarna i Landskrona AB (Svensk Fastighetsförmedling) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bodil Gunilla som är född 1956 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .