Sanmentis El AB

Skåne län

Information

556619-9138 är organisationsnummer för bolaget Sanmentis El AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sanmentis El AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Sanmentis El AB finns i.

Sanmentis El AB har varit registrerat sedan 2001-12-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sanmentis El AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

Sanmentis El AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sanmentis El AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sanmentis El AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-50423 eller genom brev på följande adress:
Lilla v. 5, 261 91, Landskrona

Bolaget skall bedriva elkonsultation, elkonstruktion och eldokumentation och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sanmentis El AB och det är Lindström, Sandra Magdalena som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Lars-Olof som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,