PT Företagshälsovård AB

Skåne län

Information

556628-1977 är organisationsnummer för verksamheten PT Företagshälsovård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PT Företagshälsovård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som PT Företagshälsovård AB finns i.

PT Företagshälsovård AB har varit registrerat sedan 2002-08-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för PT Företagshälsovård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

PT Företagshälsovård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PT Företagshälsovård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PT Företagshälsovård AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-22566 eller genom brev på följande adress:
Gjörloffsg. 107, 261 34, Landskrona

Bolaget skall bedriva företagshälsovård, information och utbildning inom hälsovårdsområdet, handel och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PT Företagshälsovård AB och det är Tubelius, Py Eva-Lotta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tubelius, Torsten Edvin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tubelius, Linus Peter som är född 1975 och har titeln Suppleant, Vollstedt, Chri Madelaine som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Andersson, Dan Tomas som är född 1956 och har titeln Revisor, Thulin, Jan Anders Peter som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,