Lindells Bageri & Konditori AB

Skåne län

Information

Lindells Bageri & Konditori AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Lindells Bageri & Konditori AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindells Bageri & Konditori AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lindells Bageri & Konditori AB har haft sedan 2002-09-26. Lindells Bageri & Konditori AB har funnits sedan och 2002-09-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindells Bageri & Konditori AB så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Strandg. 19, 261 31, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3404210.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lindells Bageri & Konditori AB Privat, ej börsnoterat.

Lindells Bageri & Konditori AB har idag 556630-2385 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lindells Bageri & Konditori AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bageri- och konditoriprodukter till grossister, detaljhandel och privatpersoner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lindells Bageri & Konditori AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Anders Tonnie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bo Jörgen som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .