NVS Takservice AB

Skåne län

Information

NVS Takservice AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som NVS Takservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NVS Takservice AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-08-05.

NVS Takservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-07-05. Men sedan 2002-08-05 så har NVS Takservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Krang., 261 35, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NVS Takservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-25130.

Landskrona arbetar för att bolag som NVS Takservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NVS Takservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva takservice och asbestsanering.

Firmatecknare för NVS Takservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NVS Takservice AB och det är följande personer, Malmqvist, Ulf Walter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Maria Louise som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för NVS Takservice AB är 556630-7624.