MOLWAY på Nygård Aktiebolag

Skåne län

Information

MOLWAY på Nygård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som MOLWAY på Nygård Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MOLWAY på Nygård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-30.

MOLWAY på Nygård Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-08-30. Men sedan 2003-01-30 så har MOLWAY på Nygård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rosenhällsv. 23, 261 92, Härslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MOLWAY på Nygård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-73390.

Landskrona arbetar för att företag som MOLWAY på Nygård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MOLWAY på Nygård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med varor för fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MOLWAY på Nygård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MOLWAY på Nygård Aktiebolag och det är följande personer, Grundström, Niklas Arne Thure som är född 1975 och har titeln VD, Lundin, Johan Martin Sebastian som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundström, Niklas Arne Thure som är född 1975 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MOLWAY på Nygård Aktiebolag är 556631-5817.