PU.FA i Häljarp AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns PU.FA i Häljarp AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. PU.FA i Häljarp AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

PU.FA i Häljarp AB är momsregistrerat sedan2003-06-12 och har organisationsnummer 556633-1509.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-8980540 alternativt besöka eller skicka post till PU.FA i Häljarp AB på följande adress Saxtorpsv. 181, 261 94, Annelöv.

PU.FA i Häljarp AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-06-12.

I PU.FA i Häljarp AB så sitter följande personer i styrelsen: , Järpell, Maj Ingrid Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom elområdet såsom elinstallationer, försäljning, uthyrning, tillverkning, konsultverksamhet samt uthyrning av fordon och annan därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.