Öresunds Maskin Verkstad AB

Skåne län

Information

556633-9684 är organisationsnummer för verksamheten Öresunds Maskin Verkstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öresunds Maskin Verkstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Öresunds Maskin Verkstad AB finns i.

Öresunds Maskin Verkstad AB har varit registrerat sedan 2002-11-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Öresunds Maskin Verkstad AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Öresunds Maskin Verkstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Öresunds Maskin Verkstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Öresunds Maskin Verkstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-432342 eller genom brev på följande adress:
Harlyckeg. 7D, 256 58, Helsingborg

Bolaget skall bedriva service och underhåll inom marin- och verkstadsindustri samt teknisk konsultverksamhet inom marinområdet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Öresunds Maskin Verkstad AB och det är Lindgren, Bo Olle Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson Lindgren, Pia Anneth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,