Fundy AB

Skåne län

Information

Fundy AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Fundy AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fundy AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fundy AB har haft sedan 2003-04-03. Fundy AB har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fundy AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mjölkörtsgården 20, 261 72, Häljarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-1422200.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fundy AB Privat, ej börsnoterat.

Fundy AB har idag 556636-4435 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fundy AB

Bolaget skall idka handel och handelsförmedling avseende datorer jämte kringutrustning, bedriva uppdragsverksamhet avseende administrativ och teknisk databehandling samt informationsteknik ävensom utöva därmed förenlig verksamhet.

I Fundy AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alriksson, Sven Teodor som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wasberger, Heidi Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .