Gofa Konsult AB

Skåne län

Information

556637-1638 är organisationsnummer för verksamheten Gofa Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gofa Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Gofa Konsult AB finns i.

Gofa Konsult AB har varit registrerat sedan 2003-01-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gofa Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-20.

Gofa Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gofa Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gofa Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0733-245036 eller genom brev på följande adress:
LILLA STRANDGATAN 19, 261 31, Landskrona

Bolaget skall bedriva konsultation, uthyrning av lös och fast egendom inom fritidsanläggningar och turism och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gofa Konsult AB och det är Persson, Stig Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hildur Anita Gunhild som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,