Nordic Light Antiques AB

Skåne län

Information

Nordic Light Antiques AB är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Nordic Light Antiques AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordic Light Antiques AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-08-04.

Nordic Light Antiques AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-12-23. Men sedan 2003-08-04 så har Nordic Light Antiques AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Riksv. 35, 260 22, Tågarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordic Light Antiques AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-50480.

Landskrona arbetar för att företag som Nordic Light Antiques AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordic Light Antiques AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av antika möbler och antikviteter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordic Light Antiques AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordic Light Antiques AB och det är följande personer, Anselme, Patrick Daniel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Torbjörn som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nordic Light Antiques AB är 556638-1231.