AHT Accessories AB

Skåne län

Information

556639-9811 är organisationsnummer för företaget AHT Accessories AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AHT Accessories AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som AHT Accessories AB finns i.

AHT Accessories AB har varit registrerat sedan 2003-03-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AHT Accessories AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-08.

AHT Accessories AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AHT Accessories AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med AHT Accessories AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3332233 eller genom brev på följande adress:
Rönnebergsg. 1 A, 261 52, Landskrona

Bolaget skall bedriva import och export samt grossistverksamhet med MC tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AHT Accessories AB och det är Törnqvist, Anne Marie Helen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund Hansen, Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,