CMM Förvaltning AB

Skåne län

Information

CMM Förvaltning AB är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som CMM Förvaltning AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CMM Förvaltning AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-03-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bäverg. 4, 261 44, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CMM Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-449980.

Landskrona arbetar för att företag som CMM Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CMM Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper ävensom därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CMM Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CMM Förvaltning AB och det är följande personer, Landgren, Claes Conny som är född 1955 och har titeln VD, Landgren, Claes Conny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Magnus Lars-Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för CMM Förvaltning AB är 556641-9692.