Mekonomen Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Mekonomen Landskrona Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mekonomen Landskrona Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mekonomen Landskrona Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mekonomen Landskrona Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Mekonomen Landskrona Aktiebolag ska trivas.

Mekonomen Landskrona Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-13. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av biltillbehör och bilreserv- delar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mekonomen Landskrona Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Mekonomen Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Mekonomen Landskrona Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-448200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Mekonomen Landskrona Aktiebolag är Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidebjer, Håkan Vilhelm som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Mekonomen Landskrona Aktiebolag har 556646-4813 som sitt organisationsnummer.