BRH Bilverkstad AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bilverkstad, handel med bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BRH Bilverkstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är BRH Bilverkstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2003-09-26 så skapades BRH Bilverkstad AB och bolaget är har F-skattsedel BRH Bilverkstad AB har haft det sedan 2003-10-02.

BRH Bilverkstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-02

556649-0701 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är BRH Bilverkstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BRH Bilverkstad AB så går det att nå dem via telefon på 0418-13600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BRH Bilverkstad AB är Håkansson, Anders Torbjörn som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Martin Andreas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .