Ångan Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

556650-7009 är organisationsnummer för bolaget Ångan Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ångan Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Ångan Fastighets Aktiebolag finns i.

Ångan Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-11-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ångan Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-26.

Ångan Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ångan Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ångan Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-58700 eller genom brev på följande adress:
Bangårdsg. 2, 261 35, Landskrona

Bolaget skall bedriva mur-, puts- och fasadarbeten, byggnadsverksamhet samt förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ångan Fastighets Aktiebolag och det är Stångberg, Gunder Patrick som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stångberg, Kent Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor,