Golden Waffel AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import och marknadsförsäljning av livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golden Waffel AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Golden Waffel AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2003-11-21 så skapades Golden Waffel AB och verksamheten är har F-skattsedel Golden Waffel AB har haft det sedan 2004-02-26.

Golden Waffel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-26

556651-0557 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är Golden Waffel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Golden Waffel AB så går det att nå dem via telefon på 070-6956653 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golden Waffel AB är Eriksen, Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksen, Walter som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .