Landskrona Galvanoverk AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Landskrona Galvanoverk AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Landskrona Galvanoverk AB är ett av dem. Statusen för Landskrona Galvanoverk AB är att Bolaget är aktivt.

Landskrona Galvanoverk AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Landskrona Galvanoverk AB ska trivas.

Landskrona Galvanoverk AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall utgöras av galvaniseringsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Landskrona Galvanoverk AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Landskrona Galvanoverk AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Landskrona Galvanoverk AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-449870.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Landskrona Galvanoverk AB är Magnusson, Johan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Göran Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Landskrona Galvanoverk AB har 556654-0133 som sitt organisationsnummer.