Kron Hus i Landskrona AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Kron Hus i Landskrona AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kron Hus i Landskrona AB är ett av dem. Statusen för Kron Hus i Landskrona AB är att Bolaget är aktivt.

Kron Hus i Landskrona AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kron Hus i Landskrona AB ska trivas.

I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kron Hus i Landskrona AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Kron Hus i Landskrona AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Kron Hus i Landskrona AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8549590.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kron Hus i Landskrona AB är Jönsson, Kjell Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Kerstin Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Kron Hus i Landskrona AB har 556657-2607 som sitt organisationsnummer.