Arne Wasberger Aktiebolag

Skåne län

Information

Arne Wasberger Aktiebolag är ett företag som finns i Landskrona. I Arne Wasberger Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wasberger, Per-Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wasberger, Birgitta Astrid Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arne Wasberger Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arne Wasberger Aktiebolag på telefon 0418-12076.

Bolaget skall bedriva handel med grafiska makiner och tillbehör, bedriva renovering av och handel med antika möbler och kuriosa samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är Arne Wasberger Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arne Wasberger Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Arne Wasberger Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-13 och Arne Wasberger Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arne Wasberger Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Arne Wasberger Aktiebolag har 556657-3571 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.