Örestadsmäklarna AB

Skåne län

Information

Örestadsmäklarna AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Örestadsmäklarna AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Örestadsmäklarna AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-07-17.

Örestadsmäklarna AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-03-16. Men sedan 2008-07-17 så har Örestadsmäklarna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ängahusv. 105, 261 76, Asmundtorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Örestadsmäklarna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9940597.

Landskrona arbetar för att bolag som Örestadsmäklarna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Örestadsmäklarna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva traditionell fastighetsmäklartjänst där- jämte ekonomisk rådgivning, redovisning samt därmed i förekommande fall förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Örestadsmäklarna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Örestadsmäklarna AB och det är följande personer, Sten, Ingrid Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sten, Anja Kaarina som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ripa, Rickard Fritz som är född 1947 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Örestadsmäklarna AB är 556657-8430.