Justech AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Justech AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Justech AB är ett av dem. Statusen för Justech AB är att Bolaget är aktivt.

Justech AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Justech AB ska trivas.

Justech AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva maskinkonstruktion C E märkning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Justech AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06.

Idag är Justech AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Justech AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-27910.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Justech AB är Just, Michael Wilhelm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Just, Pia Veronica som är född 1969 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .

Justech AB har 556658-3810 som sitt organisationsnummer.