SF Innovation AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och SF Innovation AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och SF Innovation AB är ett av dem. Statusen för SF Innovation AB är att Bolaget är aktivt.

SF Innovation AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som SF Innovation AB ska trivas.

SF Innovation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av värmepumpsystem och klimtkammare samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SF Innovation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-24.

Idag är SF Innovation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med SF Innovation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SF Innovation AB är Stångberg, Gunder Patrick som är född 1966 och har titeln VD, Stångberg, Gunder Patrick som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Frännhagen, Björn Göran som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor, .

SF Innovation AB har 556663-7509 som sitt organisationsnummer.