Lito AB

Skåne län

Information

Lito AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Lito AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lito AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lito AB har haft sedan 2004-08-19. Lito AB har funnits sedan och 2004-09-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lito AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Heimdalsg. 13, 261 62, Glumslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-70065.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lito AB Privat, ej börsnoterat.

Lito AB har idag 556664-3101 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lito AB

Bolaget skall bedriva handel med dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lito AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kaunitz Krajnc, Lisbeth Cecilia som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaunitz, Kjell Bertil som är född 1934 och har titeln Suppleant, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .