B.U.S Group AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och B.U.S Group AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och B.U.S Group AB är ett av dem. Statusen för B.U.S Group AB är att Bolaget är aktivt.

B.U.S Group AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som B.U.S Group AB ska trivas.

I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B.U.S Group AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är B.U.S Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med B.U.S Group AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52059231.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med B.U.S Group AB är Zarraonandia Ayo, Asier som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Zarraonandia Ayo, Asier som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Marin Hita, Antonio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Molina Montes, Javier Francisco som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engqvist, Rolf Gerhard som är född 1948 och har titeln Delgivningsbar person, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

B.U.S Group AB har 556664-5346 som sitt organisationsnummer.