Kakelexpressen AB

Skåne län

Information

Kakelexpressen AB är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Kakelexpressen AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kakelexpressen AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-11-06.

Kakelexpressen AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-10-11. Men sedan 2004-11-06 så har Kakelexpressen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hantverkareg. 10, 232 34, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kakelexpressen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9520059.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Kakelexpressen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kakelexpressen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva kakel- och klinkerarbeten, badrumsrenoveringar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kakelexpressen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kakelexpressen AB och det är följande personer, Gustafsson, Dennis Joackim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Alf Jerker Ronnie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Grundström, Claes Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kakelexpressen AB är 556667-9998.