Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB

Skåne län

Information

Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB har haft sedan 2005-02-03. Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB har funnits sedan och 2005-02-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Örjaleden 4, 261 51, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB Privat, ej börsnoterat.

Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB har idag 556668-4311 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB

Bolagets skall bedriva försäljning av delikatesser, bedriva mindre servering samt därmed förenlig verksamhet.

I Stefan Pålsson Lax och Delikatesser AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pålsson, Lars Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Bärbel som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .