HUB Fastighets AB

Skåne län

Information

556669-0250 är organisationsnummer för företaget HUB Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HUB Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som HUB Fastighets AB finns i.

HUB Fastighets AB har varit registrerat sedan 2004-10-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för HUB Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

HUB Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HUB Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HUB Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kävlingev. 41, 261 94, Annelöv

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HUB Fastighets AB och det är Erlandsson, Bertil Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Ulla Kerstin Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,