CL Åkeri & Entreprenad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och CL Åkeri & Entreprenad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och CL Åkeri & Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för CL Åkeri & Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

CL Åkeri & Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som CL Åkeri & Entreprenad AB ska trivas.

CL Åkeri & Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva åkeri, utföra anläggningsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CL Åkeri & Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28.

Idag är CL Åkeri & Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med CL Åkeri & Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9114711.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med CL Åkeri & Entreprenad AB är Lundqvist, Leif Roger Christoffer som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rundqvist, Jenny Ingegärd som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Höög, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Eva Maria Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

CL Åkeri & Entreprenad AB har 556670-4671 som sitt organisationsnummer.