Skånsk Villa & Mark AB

Skåne län

Information

Skånsk Villa & Mark AB är ett företag som finns i Landskrona. I Skånsk Villa & Mark AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Lars Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestergren, Ing-Britt Yvonne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skånsk Villa & Mark AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skånsk Villa & Mark AB på telefon 070-6528808.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva byggentreprenadverksamhet, värdepappershandel och bedriva uppfödning, tävlingsverksamhet och handel med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skånsk Villa & Mark AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skånsk Villa & Mark AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skånsk Villa & Mark AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-25 och Skånsk Villa & Mark AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skånsk Villa & Mark AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skånsk Villa & Mark AB har 556677-8725 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.