TBL Restaurang AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och TBL Restaurang AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och TBL Restaurang AB är ett av dem. Statusen för TBL Restaurang AB är att Bolaget är aktivt.

TBL Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som TBL Restaurang AB ska trivas.

TBL Restaurang AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-25. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TBL Restaurang AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06.

Idag är TBL Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med TBL Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-411666.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med TBL Restaurang AB är Andersson, Per Fredrik som är född 1979 och har titeln VD, Andersson, Per Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Egon Börje som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gerd Elna Maj-Britt som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

TBL Restaurang AB har 556681-1047 som sitt organisationsnummer.